Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.
citeste mai mult
Poate cunoasteti reteta aceasta, este una din preferatele copilariei mele..pe cat de simpla, pe atat de gustoasa! Bulgarasii portocalii au constituit mereu o bucurie nemarginita pt. mine, iar cand fiul meu m-a rugat atat de frumos sa-i fac aceste bomboane, n-am ezitat!
Am amestecat bine toate aceste ingrediente si le-am pus intr-un vas de lut, apoi le-am bagat la cuptor la cea mai mica temperatura, invartind compozitia din cand in cand...am tinut totul la deshidratat cca 2 ore (daca aveti cantitate mai mare de morcov, va fi nevoie sa asteptati mai mult timp). Dupa ce compozitia s-a legat bine, am lasat sa se raceasca, dupa care am format bulgarasii de jeleu si i-am dat prin zahar tos. Daca le lasati la temperatura camerei cateva ore, glazura se intareste putin, pe cand miezul bomboanelor este moale. Sunt absolut delicioase.
Enjoy!
Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.
citeste mai mult